Arcmasszázs

Arcfiatalító kezelés

Mini facelifting arcmasszázs. Tapasztalja meg az 1-1,5 órás ázsiai masszázs varázsát, amely karokat, dekoltázst, nyakat, arcot és hajas fejbőrt is érint. Élvezze a friss és üdébb megjelenést! Szelídítsük meg együtt a ráncokat!

Wellness 1,5 órában

A mindennapi stressz és rohanás rengeteg energiát kivesz belőlünk. A kimerültség jelei egyre gyakrabban és gyorsabban jelennek meg, sokszor hamarabb, mint ahogy alkalmunk lenne pár napra elvonulni. Azonban heti vagy kétheti rendszerességgel lehetőségünk van masszázsra menni. Egy egy-másfél órás masszázs csodákra képes, akár a nap kezdetén, akár annak végén. Mindenképpen megéri!

Ha Te is szeretnél kiszakadni a saját világodból 1-2 órára, várlak szeretettel!

Arcmasszázs kezelés

Ázsiai technikával végzett kezelés, mely elsősorban az arcizmokat célozza. Nem hasonlítható a hagyományos kozmetikai arcmasszázshoz. Annál jóval intenzívebb, erőteljesebb. Időtartama 1 – 1,5 óra.

Az arcmasszázs hatására

  • a bőr sokkal finomabbá, kipihentebbé válik.
  • az apróbb ráncok eltűnnek
  • a mélyebbek finomodnak
 

További információ és blog bejegyzéseim az arcmasszázzsal kapcsolatban:

 

FONTOS információ! A masszázs nem végezhető el a következő esetekben: bőrbetegségek, bőrfertőzés, akut gyulladás, nyílt seb az arcon, rendezetlen vérnyomás, szív és keringési probléma, daganatos megbetegedés, lázas állapot, terhesség első és utolsó 3 hónapjában, plasztikai beavatkozást követő 15 napban, gyulladt fog, műtétet követő 4-6 hétben

Az arcmasszázs ára

    • 60 perces arcmasszázs: 15.000Ft
    • 90 perces arcmasszázs: 20.000 Ft
 

Helyszín: Budapest XIII.ker, Gogol u. 38.

Látogasson el hozzánk Budapest szívében található stúdiónkba, és tapasztalja meg az arcmasszázs jótékony hatásait. Foglaljon időpontot online vagy hívjon minket telefonon, hogy bőre a lehető legjobb gondoskodásban részesüljön!

Az arcmasszázsról

Az arcmasszázs jótékony hatásai egyre több ember figyelmét keltik fel, hiszen ez a technika nemcsak a bőr állapotát javítja, hanem a stressz csökkentésében is jelentős szerepet játszik. Az arcmasszázs egy olyan relaxációs módszer, amely az arc izmainak ellazításával hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez.

Az arcmasszázs technikák közé tartozik a nyirokkeringés serkentése, amely elősegíti a méreganyagok eltávolítását és a bőr regenerálódását. A rendszeres arcmasszázs javítja a bőr hajszálereinek vérellátását, ezáltal fokozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, ami hozzájárul a bőr egészséges ragyogásához. Az anti-aging arcmasszázs különösen népszerű, mivel segít csökkenteni a ráncokat és megelőzni az öregedés jeleit.