Török Boglárka vagyok, BEaYOUTHyFULL specialista.

Olyan hölgyekkel dolgozom, akik fiatalságukat természetes módon megtartva ill. fiatalos megjelenésüket természetes módon visszanyerve, önbizalommal telve akarják önmagukat a világ / a környezetük felé reprezentálni. Mindezt úgy elérve, hogy a természetes szépség mellett az egészségnek is kiemelkedően fontos szerepet tulajdonítanak!

A BEaYOUTHyFULL program abban tud segíteni,

hogy megismerd, visszaállítsd a természetes szépségedet, megismerd önmagadat, az arcodat, a számodra legelőnyösebb színeket, fogásokat és életed végéig tudd, mit kell tenned ahhoz, hogy mindig friss, üde és -10 évvel fiatalabb legyél!

A nők 90%-a elveszik a tömérdek információban, sokszor fél információkban, amit az interneten és a női magazinokban talál. Ennek köszönhetően inkább bele sem kezd vagy ha mégis elindul az úton, hamar letér róla. Nem tudják mit tegyenek, mert hiányzik egy olyan rendszer, amit a rohanó hétköznapokban könnyen alkalmazni tudnak.

Ügyfeleim azért választják ezt a programot,

mert korábban nem volt egy olyan személyre szabott, az arcra fókuszáló, egymásra épülő, a napi 5 perces rutinként alkalmazható összefüggő rendszerük, melynek köszönhetően mindig, minden körülmények között frissek, üdék és magabiztosak lehettek volna. Ehelyett temérdek pénzt adtak ki drága kozmetikumokra, dekorkozmetikumokra, melyek nem hozták meg a kívánt eredményt és végül a kukában landoltak. Mindezek mellett nem akarnak plasztikai beavatkozást magukon, melyeknek hatása hosszabb távon beláthatatlan és sokszor visszafordíthatatlan károkat okozhat.

Az egyik kedves vendégem nem volt elégedett magával, önbizalma romokban hevert. Önmagát mindig nyúzottnak, szemeit karikásnak, arcát fakónak látta. Mindezt pedig kozmetikumok garmadával próbálta elfedni, ellensúlyozni. Azonban ahelyett, hogy javulást látott volna, egyre kétségbeesettebb lett, mert ugyan karikái eltűntek, cserébe a szem alatti ráncok felerősödtek. Elkezdte a programot és egyre jobban megismerte önmagát, adottságait és felfedezte, hogyan lehet a legjobb önmaga. Azóta önbizalma helyreállt és boldogan zsebeli be környezete bókjait, amik valóban Neki szólnak.

A BEaYOUTHyFULL program azért jött létre,

hogy ne kelljen kidobálni pénzt számodra felesleges dekorkozmetikumokra, gyors eredményt ígérő csodaszerekre, hanem végre önmagadra is pihenő időt szánva, egyszer és mindenkorra megértsd az alapvető összefüggéseket és elsajátíts egy olyan rendszert, mely Téged és önmagad természetes szépségét helyezi fókuszba, hogy végre önbizalommal telve, jól érezd magad a bőrödben!

Az a kérdés, hogy hajlandó vagy-e elindulni az úton és időt, energiát és pénzt spórolni vagy továbbra is elköltöd a pénzed csodaszerekre, felesleges holmikra és várod az eredményeket?

Ha most elkezded, akkor előbb tudod megerősíteni önbizalmadat és sikereket elérni az életed más területein is!

Hogyan épül fel a program?

Hetente egyszer találkozunk, hat alkalommal. Alkalmankénti témakörök / technikák:

1. alkalom (2 - 2,5 óra)
színelemzés, melynek során:

 • meghatározzuk azokat a ruha- és smink színeket, melyek „megemelik”, fiatalítják az arcot
 • átbeszéljük, hogy a meglévő dekorkozmetikumok közül melyek azok, amelyek napi szinten bátran használhatóak és melyek azok, amelyektől érdemes egy életre elbúcsúzni.
 • megtanítom, hogyan lehet kiválasztani a sok termék közül a legalkalmasabbat
 • elkészítek a meghatározott színekkel harmóniában egy sminket

2. alkalom (3,5 - 4 óra):

 • átbeszéljük, hogy mi történik az arcunkkal az évek múlása során
 • mi az, amit mi magunk tehetünk ellene táplálkozás, arcápolás terén
 • egy alapvető arcápolási rutin felépítése
 • arc-tornagyakorlatok átbeszélése, begyakorlása a kritikus területekre fókuszálva
 • otthon végezhető arcmassage gyakorlat átbeszélése, begyakorlása

3. - 4. - 5. alkalom (1,5 - 2 óra / alkalom): arcmassage

 • 3-4. alkalom egy kínai technikával végzett massage
 • 5. alkalom egy koreai technikával végzett massage.

6. alkalom (1,5 - 2 óra): sminknap

 • megnézzük az arc adottságait
 • átbeszéljük, hogy mit, mivel, hogyan emelhetünk ki ill. kendőzhetünk el, hogy a legjobb formánkat mutassuk