TRK MAKE-UP BLOG

Anti aging, avagy ki hogy gondolkodik róla

Egyik reggel felkapott rádió csatornát hallgattam. A téma nagyon érdekes volt.
Az öregedés. Azon belül is a plasztikai beavatkozások.
Érdekes, hogy ki hogy vélekedik róla.
A műsorvezető férfiak annak a véleményüknek adtak hangot, hogy ők sokkal vonzóbbnak tartják, ha a nőn van némi finom ránc. Ők ettől valahogy “élőbbnek”, szexibbnek látják őket. A botoxot sem igazán pártolták. Leginkább kifigurázták.
A műsor témája pedig nem véletlenül volt ez. Ugyanis pont akkoriban jelent meg egy cikk, melynek vezető címe szerint van olyan “celebritás”, aki kötelezővé tenné a botoxot harminc felett minden nőnek.
Bevallom személy szerint nagyon ijesztőnek találtam ezt a gondolatot! Azt is tudom, hogy sokan mások is mélyen magukban “felsikoltottak”.
Pár évvel ezelőtt az esküvők kapcsán az örömanyák kívánságait meghallgatva kezdtem el én is az arccal mélyebben foglalkozni.
Idővel pedig, ahogy a különböző korosztályú lányokat hallgattam, mikor nálam voltak, kiderült számomra, hogy ez nem csak az örömanyák kérdésköre!
Azt is megfigyeltem, hogy a többség legyen szó vőlegényről, férjről, barátról, örömanyáról, menyasszonyról, szingli, de akár párkapcsolatban élő lányokról, hogy inkább a természeteshez közelebb álló megjelenést pártolják elsősorban. Sminkben is!
A plasztikai beavatkozásoktól a zöme teljesen elzárkózott, de a problámájuk megoldására nem találtak szívükhöz közelálló, természetes eszközöket/ módszereket!
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy annak a három úriembernek a véleménye ill. az általam fogadott vendégek sem reprezentálják a teljes magyar valóságot! Mint ahogy szerencsére a korábban említett celebritás sem!
Én a minél természetesebb megoldások híve vagyok itt- ott némi huncutsággal kiegészítve és be kell valljam, engem főként azok a lányok, nők asszonyok találnak meg, akik ezeket a megoldásokat keresik és részesítik előnyben!
Mindenki megtalálja azt, aki amit keres!
És ez így van jól!