TRK MAKE-UP BLOG

Apró darabokból áll össze az egész

A természetes úton történő fiatalítás nem egy ördögtől való gondolat és nem is teljesen reménytelen. Ne legyintsünk rá!
Nyilván senki nem fog általa visszarepülni 20-as évei elejére, de “a te semmit nem változotál” megjegyzésektől (hello 25- 30-as korosztály??) egészen az aktuális életkorból való 10 év “ledolgozásáig” bizony el lehet jutni.
Melós!
Hisz sok apró részletből áll össze, de mint tudjuk a lényeg mindig a részletekben rejlik. Arról nem is beszélve, hogy a sok apró részlet adja ki az egészet!
Szóval melós! Leginkább az elején!
Ami valljuk be, nem mindenkinek való.
A mai kor “vívmánya” ugyanis, hogy mindent szeretnénk és lehetőleg még tegnapra, amit még tetőzünk azzal az elvárással, hogy “nekem ugye semmit nem kell csinálnom?”
Így egész biztosan nem működik.
De napi 10 percet rááldozva igen.
A legfontosabb elemei pedig:
  • a rendszerben való gondolkodás
  • ok- okozati összefüggések megértése
  • egyszerű, viszonylag gyors rutin kiépítése, a saját életritmusunk figyelembevételével
  • következetesség
Fontos, hogy tudj rendszerben gondolkodni. Megkönnyíti a mindennapokat.
Fontos az ok- okozati összefüggés megértése, hisz így kevésbé csábulunk el. Képesek vagyunk általa mérlegelni.
Fontos az életritmusunk figyelembevétele, hisz minden, ami nehezen illeszthető be, azt egyszerűen a kezdeti lelkesedést követő 2-3 napon belül abbahagyjuk.
Fontos a következetesség, hisz amint valami rutinná válik, már nem gondolkodunk, hanem automatikusan csináljuk. Mint a fogmosást!
Az évek során a vendégeim által felsorolt nehézségek figyelembevételével és tanulmányozásával, az azokra megoldást nyújtó megtanult, kipróbált/ letesztelt módszereim rendszerbefoglalásával összeraktam egy programot azoknak, akiknek ez tényleg fontos és szeretnék magukat jobban érezni a bőrükben.
Én csak a jobbomat tudom nyújtani, de azt tiszta szívből, a legjobb tudásomat adva. https://eskuvoisminkes.com/beayouthyfull-program/
Az időt, energiát és némi pénzt Neked kell beletenned! Te döntöd el, hogy Neked megéri vagy sem! ?